Søk i matvaretabellen:

Grønnsaksgryte, med potet

Alle matvarer » Diverse retter, produkter og ingredienser » Vegetarprodukter og retter

Næringsinnhold

Næringstoff Verdi Ref
Spiselig del
(edible portion)
100% 0
Vann
(water (moisture))
85g 135
Kilojoule
(energy, total metabolisable)
240kJ 61a
Kilokalorier
(energy, total metabolisable)
57kcal 61b
Fett
(fat, total (total lipid))
1,5g 135
Mettede fettsyrer
(fatty acids, total saturated fatty acids)
0,15g 135
C12:0
(fatty acids)
0,0g 136
C14:0
(fatty acids)
0,0g 136
C16:0
(fatty acids)
0,12g 136
C18:0
(fatty acids)
0,038g 136
Trans-umettede fettsyrer
(fatty acids, total trans)
0,0g 135
Cis-enumettede fettsyrer
(fatty acids, total monounsaturated cis)
0,76g 135
C16:1 sum
(fatty acids)
0,0055g 136
C18:1 sum
(fatty acids, total monounsaturated cis)
0,74g 136
Cis-flerumettede fettsyrer
(fatty acids, total poly unsaturated cis)
0,48g 135
C18:2n-6
(fatty acids)
0,41g 136
C18:3n-3
(fatty acids)
0,061g 136
C20:3n-3
(fatty acids)
0,0g 136
C20:3n-6
(fatty acids)
0,0g 136
C20:4n-3
(fatty acids)
0,0g 136
C20:4n-6
(fatty acids)
0,0g 136
C20:5n-3 (EPA)
(fatty acids)
0,0g 136
C22:5n-3 (DPA)
(fatty acids)
0,0g 136
C22:6n-3 (DHA)
(fatty acids)
0,0g 136
Omega-3
(fatty acids, total cis n-3)
0,060g 135
Omega-6
(fatty acids, total cis n-6)
0,40g 135
Kolesterol
(cholesterol)
0,0mg 135
Karbohydrat
(carbohydrate)
8,5g 80
Stivelse
(starch, total)
3,7g 135
Mono- og disakkarider
(sugars, total)
4,8g 135
Sukker, tilsatt
(sugar, added)
0,0g 135
Kostfiber
(fibre, total dietary)
2,3g 135
Protein
(protein, total)
1,1g 135
Salt
(salt)
0,60g 83
Alkohol
(alcohol)
0,0g 50
Vitamin A
(vitamin A; retinol equiv)
34RAE 85
Retinol
(retinol (preformed vitamin A))
0,0µg 135
Beta-karoten
(beta-carotene)
410µg 135
Vitamin D
(vitamin D)
0,010µg 135
Vitamin E
(vitamin E; a-tocoph equiv)
0,55alfa-TE 135
Tiamin
(thiamin)
0,050mg 135
Riboflavin
(riboflavin)
0,020mg 135
Niacin
(niacin, preformed)
1,1mg 135
Vitamin B6
(vitamin B6, total)
0,090mg 135
Folat
(folate, total)
15µg 135
Vitamin B12
(vitamin B12)
0,0µg 135
Vitamin C
(vitamin C (ascorbic acid))
18mg 135
Kalsium
(calcium)
25mg 135
Jern
(iron, total)
0,30mg 135
Natrium
(sodium)
240mg 135
Kalium
(potassium)
310mg 135
Magnesium
(magnesium)
17mg 135
Sink
(zinc)
0,20mg 135
Selen
(selenium)
0,0µg 135
Kopper
(copper)
0,050mg 135
Fosfor
(phosphorus)
41mg 135
Jod
(iodine)
1,2µg 325

Kategorisering

LanguaL klassifisering:

A0172
Prepared food product (US CFR)
A0828
Vegetable dish (EUROFIR)
B1218
Potato
C0240
Root, tuber or bulb, without peel
E0149
Liquid, low viscosity, with solid pieces
F0014
Fully heat-treated
G0020
Simmered, poached or stewed
H0212
Vegetable added
J0001
Preservation method not known
K0003
No packing medium used
M0001
Container or wrapping not known
N0001
Food contact surface not known
P0024
Human consumer, no age specification
Z0109
Home prepared

Referanser

0
Vurdert som 100 % spiselig (netto).
50
Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
61a
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 17, fett 37, karbohydrat 17, kostfiber 8 og alkohol 29 kJ/g.
61b
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 4, fett 9, karbohydrat 4, kostfiber 2 og alkohol 7 kcal/g.
65
Beregnet som summen av preformert niacin (varierer avhengig av matvaregruppe) og niacinaktivitet fra tryptofan.
80
Beregnet ut fra summering av mono-/disakkarider og stivelse.
83
Beregnet som innholdet av natrium x 2,5 /1000.
85
Beregnet som summen av retinol + 1/12 betakaroten.
135
Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
136
Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
325
Universitetet i Oslo (2018). Jodprosjekt 2017-2018.

Søk i matvaretabellen: