Søk i matvaretabellen:

Grønnsaksrøre, med tomat, Ratatouille

Alle matvarer » Diverse retter, produkter og ingredienser » Vegetarprodukter og retter

Næringsinnhold

Næringstoff Verdi Ref
Spiselig del
(edible portion)
100% 0
Vann
(water (moisture))
88g 135
Kilojoule
(energy, total metabolisable)
200kJ 61a
Kilokalorier
(energy, total metabolisable)
48kcal 61b
Fett
(fat, total (total lipid))
2,8g 135
Mettede fettsyrer
(fatty acids, total saturated fatty acids)
0,32g 135
C12:0
(fatty acids)
0,0012g 136
C14:0
(fatty acids)
0,0g 136
C16:0
(fatty acids)
0,23g 136
C18:0
(fatty acids)
0,072g 136
Trans-umettede fettsyrer
(fatty acids, total trans)
0,0g 135
Cis-enumettede fettsyrer
(fatty acids, total monounsaturated cis)
1,4g 135
C16:1 sum
(fatty acids)
0,010g 136
C18:1 sum
(fatty acids, total monounsaturated cis)
1,4g 136
Cis-flerumettede fettsyrer
(fatty acids, total poly unsaturated cis)
0,93g 135
C18:2n-6
(fatty acids)
0,77g 136
C18:3n-3
(fatty acids)
0,13g 136
C20:3n-3
(fatty acids)
0,0g 136
C20:3n-6
(fatty acids)
0,0g 136
C20:4n-3
(fatty acids)
0,0g 136
C20:4n-6
(fatty acids)
0,0g 136
C20:5n-3 (EPA)
(fatty acids)
0,0g 136
C22:5n-3 (DPA)
(fatty acids)
0,0g 136
C22:6n-3 (DHA)
(fatty acids)
0,0g 136
Omega-3
(fatty acids, total cis n-3)
0,13g 135
Omega-6
(fatty acids, total cis n-6)
0,75g 135
Kolesterol
(cholesterol)
0,0mg 135
Karbohydrat
(carbohydrate)
3,7g 80
Stivelse
(starch, total)
0,20g 135
Mono- og disakkarider
(sugars, total)
3,5g 135
Sukker, tilsatt
(sugar, added)
0,0g 135
Kostfiber
(fibre, total dietary)
1,7g 135
Protein
(protein, total)
1,2g 135
Salt
(salt)
0,30g 83
Alkohol
(alcohol)
0,0g 50
Vitamin A
(vitamin A; retinol equiv)
40RAE 85
Retinol
(retinol (preformed vitamin A))
0,0µg 135
Beta-karoten
(beta-carotene)
480µg 135
Vitamin D
(vitamin D)
0,020µg 135
Vitamin E
(vitamin E; a-tocoph equiv)
1,7alfa-TE 135
Tiamin
(thiamin)
0,050mg 135
Riboflavin
(riboflavin)
0,020mg 135
Niacin
(niacin, preformed)
0,40mg 135
Vitamin B6
(vitamin B6, total)
0,12mg 135
Folat
(folate, total)
21µg 135
Vitamin B12
(vitamin B12)
0,0µg 135
Vitamin C
(vitamin C (ascorbic acid))
37mg 135
Kalsium
(calcium)
14mg 135
Jern
(iron, total)
0,50mg 135
Natrium
(sodium)
120mg 135
Kalium
(potassium)
290mg 135
Magnesium
(magnesium)
14mg 135
Sink
(zinc)
0,20mg 135
Selen
(selenium)
0,0µg 135
Kopper
(copper)
0,030mg 135
Fosfor
(phosphorus)
37mg 135
Jod
(iodine)
0,92µg 325

Kategorisering

LanguaL klassifisering:

A0172
Prepared food product (US CFR)
A0828
Vegetable dish (EUROFIR)
B1276
Tomato
C0140
Fruit, peel present, core, pit or seed present
E0110
Semiliquid with solid pieces
F0014
Fully heat-treated
G0020
Simmered, poached or stewed
H0151
Spice or herb added
H0212
Vegetable added
J0001
Preservation method not known
K0003
No packing medium used
M0001
Container or wrapping not known
N0001
Food contact surface not known
P0024
Human consumer, no age specification

Referanser

0
Vurdert som 100 % spiselig (netto).
50
Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
61a
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 17, fett 37, karbohydrat 17, kostfiber 8 og alkohol 29 kJ/g.
61b
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 4, fett 9, karbohydrat 4, kostfiber 2 og alkohol 7 kcal/g.
65
Beregnet som summen av preformert niacin (varierer avhengig av matvaregruppe) og niacinaktivitet fra tryptofan.
80
Beregnet ut fra summering av mono-/disakkarider og stivelse.
83
Beregnet som innholdet av natrium x 2,5 /1000.
85
Beregnet som summen av retinol + 1/12 betakaroten.
135
Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
136
Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
325
Universitetet i Oslo (2018). Jodprosjekt 2017-2018.

Søk i matvaretabellen: