Søk i matvaretabellen:

Bønnekarbonader, stekt i soyaolje

Alle matvarer » Diverse retter, produkter og ingredienser » Vegetarprodukter og retter

Næringsinnhold

Næringstoff Verdi Ref
Spiselig del
(edible portion)
100% 0
Vann
(water (moisture))
61g 135
Kilojoule
(energy, total metabolisable)
800kJ 61a
Kilokalorier
(energy, total metabolisable)
190kcal 61b
Fett
(fat, total (total lipid))
11g 135
Mettede fettsyrer
(fatty acids, total saturated fatty acids)
3,3g 135
C12:0
(fatty acids)
0,35g 135
C14:0
(fatty acids)
0,32g 135
C16:0
(fatty acids)
1,5g 135
C18:0
(fatty acids)
0,78g 135
Trans-umettede fettsyrer
(fatty acids, total trans)
0,070g 135
Cis-enumettede fettsyrer
(fatty acids, total monounsaturated cis)
4,2g 135
C16:1 sum
(fatty acids)
0,090g 135
C18:1 sum
(fatty acids, total monounsaturated cis)
4,4g 135
Cis-flerumettede fettsyrer
(fatty acids, total poly unsaturated cis)
2,6g 135
C18:2n-6
(fatty acids)
1,8g 135
C18:3n-3
(fatty acids)
0,46g 135
C20:3n-3
(fatty acids)
0,0020g 135
C20:3n-6
(fatty acids)
0,0050g 135
C20:4n-3
(fatty acids)
0,0024g 135
C20:4n-6
(fatty acids)
0,029g 135
C20:5n-3 (EPA)
(fatty acids)
0,0027g 135
C22:5n-3 (DPA)
(fatty acids)
0,0030g 135
C22:6n-3 (DHA)
(fatty acids)
0,034g 135
Omega-3
(fatty acids, total cis n-3)
0,46g 135
Omega-6
(fatty acids, total cis n-6)
2,0g 135
Kolesterol
(cholesterol)
87mg 135
Karbohydrat
(carbohydrate)
14g 80
Stivelse
(starch, total)
12g 135
Mono- og disakkarider
(sugars, total)
2,1g 135
Sukker, tilsatt
(sugar, added)
0,0g 135
Kostfiber
(fibre, total dietary)
3,5g 135
Protein
(protein, total)
6,9g 135
Salt
(salt)
1,4g 83
Alkohol
(alcohol)
0,0g 50
Vitamin A
(vitamin A; retinol equiv)
110RAE 85
Retinol
(retinol (preformed vitamin A))
110µg 135
Beta-karoten
(beta-carotene)
32µg 135
Vitamin D
(vitamin D)
1,4µg 135
Vitamin E
(vitamin E; a-tocoph equiv)
2,7alfa-TE 135
Tiamin
(thiamin)
0,14mg 135
Riboflavin
(riboflavin)
0,15mg 135
Niacin
(niacin, preformed)
0,70mg 135
Vitamin B6
(vitamin B6, total)
0,11mg 135
Folat
(folate, total)
89µg 135
Vitamin B12
(vitamin B12)
0,40µg 135
Vitamin C
(vitamin C (ascorbic acid))
3,0mg 135
Kalsium
(calcium)
42mg 135
Jern
(iron, total)
1,6mg 135
Natrium
(sodium)
550mg 135
Kalium
(potassium)
340mg 135
Magnesium
(magnesium)
34mg 135
Sink
(zinc)
0,70mg 135
Selen
(selenium)
4,0µg 135
Kopper
(copper)
0,14mg 135
Fosfor
(phosphorus)
140mg 135
Jod
(iodine)
9,1µg 325

Kategorisering

LanguaL klassifisering:

A0132
Meat product analog (US CFR)
A0800
Meat analogue (EUROFIR)
B1567
Bean (vegetable)
C0133
Seed, skin present, germ present
E0147
Whole, shape achieved by forming
F0014
Fully heat-treated
G0008
Griddled
H0151
Spice or herb added
H0186
Egg added
J0001
Preservation method not known
K0003
No packing medium used
M0001
Container or wrapping not known
N0001
Food contact surface not known
P0024
Human consumer, no age specification
Z0109
Home prepared

Referanser

0
Vurdert som 100 % spiselig (netto).
50
Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
61a
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 17, fett 37, karbohydrat 17, kostfiber 8 og alkohol 29 kJ/g.
61b
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 4, fett 9, karbohydrat 4, kostfiber 2 og alkohol 7 kcal/g.
65
Beregnet som summen av preformert niacin (varierer avhengig av matvaregruppe) og niacinaktivitet fra tryptofan.
80
Beregnet ut fra summering av mono-/disakkarider og stivelse.
83
Beregnet som innholdet av natrium x 2,5 /1000.
85
Beregnet som summen av retinol + 1/12 betakaroten.
135
Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
325
Universitetet i Oslo (2018). Jodprosjekt 2017-2018.

Søk i matvaretabellen: