Søk i matvaretabellen:

Tofu, soyabønneost

Alle matvarer » Diverse retter, produkter og ingredienser » Vegetarprodukter og retter

Næringsinnhold

Næringstoff Verdi Ref
Spiselig del
(edible portion)
100% 0
Vann
(water (moisture))
85g 450a
Kilojoule
(energy, total metabolisable)
320kJ 61a
Kilokalorier
(energy, total metabolisable)
77kcal 61b
Fett
(fat, total (total lipid))
4,2g 450a
Mettede fettsyrer
(fatty acids, total saturated fatty acids)
0,50g 450a
C12:0
(fatty acids)
0,0g 460g
C14:0
(fatty acids)
0,0097g 460g
C16:0
(fatty acids)
0,38g 460g
C18:0
(fatty acids)
0,13g 460g
Trans-umettede fettsyrer
(fatty acids, total trans)
0,0g 450b
Cis-enumettede fettsyrer
(fatty acids, total monounsaturated cis)
0,80g 450a
C16:1 sum
(fatty acids)
0,0097g 460g
C18:1 sum
(fatty acids, total monounsaturated cis)
0,77g 460g
Cis-flerumettede fettsyrer
(fatty acids, total poly unsaturated cis)
2,0g 450a
C18:2n-6
(fatty acids)
1,8g 460g
C18:3n-3
(fatty acids)
0,24g 460g
C20:3n-3
(fatty acids)
0,0g 460g
C20:3n-6
(fatty acids)
0,0g 460g
C20:4n-3
(fatty acids)
0,0g 460g
C20:4n-6
(fatty acids)
0,0g 460g
C20:5n-3 (EPA)
(fatty acids)
0,0g 460g
C22:5n-3 (DPA)
(fatty acids)
0,0g 460g
C22:6n-3 (DHA)
(fatty acids)
0,0g 460g
Omega-3
(fatty acids, total cis n-3)
0,24g 73f
Omega-6
(fatty acids, total cis n-6)
1,8g 74f
Kolesterol
(cholesterol)
0,0mg 450a
Karbohydrat
(carbohydrate)
0,56g 80
Stivelse
(starch, total)
0,27g 450b
Mono- og disakkarider
(sugars, total)
0,29g 450b
Sukker, tilsatt
(sugar, added)
0,0g 20
Kostfiber
(fibre, total dietary)
2,5g 400c
Protein
(protein, total)
8,1g 450a
Salt
(salt)
0,010g 83
Alkohol
(alcohol)
0,0g 50
Vitamin A
(vitamin A; retinol equiv)
0,17RAE 85
Retinol
(retinol (preformed vitamin A))
0,0µg 450a
Beta-karoten
(beta-carotene)
2,0µg 450a
Vitamin D
(vitamin D)
0,0µg 50
Vitamin E
(vitamin E; a-tocoph equiv)
0,95alfa-TE 450a
Tiamin
(thiamin)
0,060mg 450a
Riboflavin
(riboflavin)
0,020mg 450a
Niacin
(niacin, preformed)
0,10mg 450a
Vitamin B6
(vitamin B6, total)
0,070mg 450a
Folat
(folate, total)
15µg 450a
Vitamin B12
(vitamin B12)
0,0µg 50
Vitamin C
(vitamin C (ascorbic acid))
0,0mg 450a
Kalsium
(calcium)
540mg 450a
Jern
(iron, total)
1,2mg 450a
Natrium
(sodium)
4,0mg 450a
Kalium
(potassium)
63mg 450a
Magnesium
(magnesium)
23mg 450a
Sink
(zinc)
0,70mg 450a
Selen
(selenium)
1,0µg 400c
Kopper
(copper)
0,20mg 450a
Fosfor
(phosphorus)
95mg 450a
Jod
(iodine)
2,1µg 325

Kategorisering

LanguaL klassifisering:

A0128
Cheese product analog (US CFR)
A0788
Immitation milk products (EUROFIR)
B1452
Soybean
C0133
Seed, skin present, germ present
E0151
Solid
F0014
Fully heat-treated
G0003
Cooking method not applicable
H0130
Physically/chemically modified
J0001
Preservation method not known
K0003
No packing medium used
M0001
Container or wrapping not known
N0001
Food contact surface not known
P0024
Human consumer, no age specification

Referanser

0
Vurdert som 100 % spiselig (netto).
20
Vurdert verdi.
50
Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
61a
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 17, fett 37, karbohydrat 17, kostfiber 8 og alkohol 29 kJ/g.
61b
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 4, fett 9, karbohydrat 4, kostfiber 2 og alkohol 7 kcal/g.
65
Beregnet som summen av preformert niacin (varierer avhengig av matvaregruppe) og niacinaktivitet fra tryptofan.
73f
Beregnet sum av omega-3-fettsyrer fra referanse 460g: U.S. Department of Agriculture, Agricultural Research Service. USDA National Nutrient Database for Standard Reference, versjon 28 (2015). Nutrient Data Laboratory Home Page, http://www.ars.usda.gov/ba/bhnrc/ndl
74f
Beregnet sum av omega-6-fettsyrer fra referanse 460g: U.S. Department of Agriculture, Agricultural Research Service. USDA National Nutrient Database for Standard Reference, versjon 28 (2015). Nutrient Data Laboratory Home Page, http://www.ars.usda.gov/ba/bhnrc/ndl
80
Beregnet ut fra summering av mono-/disakkarider og stivelse.
83
Beregnet som innholdet av natrium x 2,5 /1000.
85
Beregnet som summen av retinol + 1/12 betakaroten.
325
Universitetet i Oslo (2018). Jodprosjekt 2017-2018.
400c
Livsmedelsverket. Livsmedelsdatabas, versjon 2013.01.10. Nettversjon, www.slv.se.
450a
Food Standards Agency (2002). McCance and Widdowson’s The Composition of Foods, Sixth summary edition. Cambridge: The Royal Society of Chemistry.
450b
Omregnet verdi fra referanse 450a: Food Standards Agency (2002). McCance and Widdowson’s The Composition of Foods, Sixth summary edition. Cambridge: The Royal Society of Chemistry.
460g
U.S. Department of Agriculture, Agricultural Research Service. USDA National Nutrient Database for Standard Reference, versjon 28 (2015). Nutrient Data Laboratory Home Page, http://www.ars.usda.gov/ba/bhnrc/ndl

Søk i matvaretabellen: