Søk i matvaretabellen:

Soyapølse, hermetisk

Alle matvarer » Diverse retter, produkter og ingredienser » Vegetarprodukter og retter

Næringsinnhold

Næringstoff Verdi Ref
Spiselig del
(edible portion)
100% 0
Vann
(water (moisture))
66g 400c
Kilojoule
(energy, total metabolisable)
830kJ 61a
Kilokalorier
(energy, total metabolisable)
200kcal 61b
Fett
(fat, total (total lipid))
15g 400c
Mettede fettsyrer
(fatty acids, total saturated fatty acids)
2,3g 400c
C12:0
(fatty acids)
0,0g 136
C14:0
(fatty acids)
0,037g 136
C16:0
(fatty acids)
1,5g 136
C18:0
(fatty acids)
0,52g 136
Trans-umettede fettsyrer
(fatty acids, total trans)
0,0g 20
Cis-enumettede fettsyrer
(fatty acids, total monounsaturated cis)
3,6g 400c
C16:1 sum
(fatty acids)
0,039g 136
C18:1 sum
(fatty acids, total monounsaturated cis)
3,7g 136
Cis-flerumettede fettsyrer
(fatty acids, total poly unsaturated cis)
8,3g 400c
C18:2n-6
(fatty acids)
7,4g 136
C18:3n-3
(fatty acids)
0,97g 136
C20:3n-3
(fatty acids)
0,0g 136
C20:3n-6
(fatty acids)
0,0g 136
C20:4n-3
(fatty acids)
0,0g 136
C20:4n-6
(fatty acids)
0,0g 136
C20:5n-3 (EPA)
(fatty acids)
0,0g 136
C22:5n-3 (DPA)
(fatty acids)
0,0g 136
C22:6n-3 (DHA)
(fatty acids)
0,0g 136
Omega-3
(fatty acids, total cis n-3)
0,97g 135
Omega-6
(fatty acids, total cis n-6)
7,4g 135
Kolesterol
(cholesterol)
0,0mg 400c
Karbohydrat
(carbohydrate)
3,5g 80
Stivelse
(starch, total)
2,5g 20
Mono- og disakkarider
(sugars, total)
1,0g 400c
Sukker, tilsatt
(sugar, added)
0,0g 20
Kostfiber
(fibre, total dietary)
2,0g 400c
Protein
(protein, total)
12g 400c
Salt
(salt)
0,0050g 83
Alkohol
(alcohol)
0,0g 50
Vitamin A
(vitamin A; retinol equiv)
0,0RAE 85
Retinol
(retinol (preformed vitamin A))
0,0µg 20
Beta-karoten
(beta-carotene)
0,0µg 50
Vitamin D
(vitamin D)
0,0µg 50
Vitamin E
(vitamin E; a-tocoph equiv)
0,28alfa-TE 400c
Tiamin
(thiamin)
0,20mg 400c
Riboflavin
(riboflavin)
0,10mg 400c
Niacin
(niacin, preformed)
0,60mg 400c
Vitamin B6
(vitamin B6, total)
0,27mg 400c
Folat
(folate, total)
19µg 400c
Vitamin B12
(vitamin B12)
0,0µg 50
Vitamin C
(vitamin C (ascorbic acid))
0,0mg 20
Kalsium
(calcium)
73mg 400c
Jern
(iron, total)
2,7mg 400c
Natrium
(sodium)
2,0mg 400c
Kalium
(potassium)
540mg 400c
Magnesium
(magnesium)
44mg 400c
Sink
(zinc)
0,30mg 400c
Selen
(selenium)
1,0µg 400c
Kopper
(copper)
0,24mg 450a
Fosfor
(phosphorus)
180mg 400c
Jod
(iodine)
3,0µg 325

Kategorisering

LanguaL klassifisering:

A0132
Meat product analog (US CFR)
A0800
Meat analogue (EUROFIR)
B1452
Soybean
C0132
Seed, skin removed, germ present
E0147
Whole, shape achieved by forming
F0014
Fully heat-treated
G0003
Cooking method not applicable
H0225
Ingredient added
J0123
Sterilized by heat
K0003
No packing medium used
M0001
Container or wrapping not known
N0001
Food contact surface not known
P0024
Human consumer, no age specification

Referanser

0
Vurdert som 100 % spiselig (netto).
20
Vurdert verdi.
50
Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
61a
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 17, fett 37, karbohydrat 17, kostfiber 8 og alkohol 29 kJ/g.
61b
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 4, fett 9, karbohydrat 4, kostfiber 2 og alkohol 7 kcal/g.
65
Beregnet som summen av preformert niacin (varierer avhengig av matvaregruppe) og niacinaktivitet fra tryptofan.
80
Beregnet ut fra summering av mono-/disakkarider og stivelse.
83
Beregnet som innholdet av natrium x 2,5 /1000.
85
Beregnet som summen av retinol + 1/12 betakaroten.
135
Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
136
Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
325
Universitetet i Oslo (2018). Jodprosjekt 2017-2018.
400c
Livsmedelsverket. Livsmedelsdatabas, versjon 2013.01.10. Nettversjon, www.slv.se.
450a
Food Standards Agency (2002). McCance and Widdowson’s The Composition of Foods, Sixth summary edition. Cambridge: The Royal Society of Chemistry.

Søk i matvaretabellen: