Søk i matvaretabellen:

Tamarind, rå

Alle matvarer » Poteter, grønnsaker, frukt og bær » Frukt og bær » Frukt og bær, rå/fersk

Næringsinnhold

Næringstoff Verdi Ref
Spiselig del
(edible portion)
34% 460g
Vann
(water (moisture))
31g 460g
Kilojoule
(energy, total metabolisable)
1100kJ 61a
Kilokalorier
(energy, total metabolisable)
260kcal 61b
Fett
(fat, total (total lipid))
0,60g 460g
Mettede fettsyrer
(fatty acids, total saturated fatty acids)
0,27g 460g
C12:0
(fatty acids)
0,0g 460g
C14:0
(fatty acids)
0,0070g 460g
C16:0
(fatty acids)
0,17g 460g
C18:0
(fatty acids)
0,060g 460g
Trans-umettede fettsyrer
(fatty acids, total trans)
0,0g 20
Cis-enumettede fettsyrer
(fatty acids, total monounsaturated cis)
0,18g 460g
C16:1 sum
(fatty acids)
0,0g 460g
C18:1 sum
(fatty acids, total monounsaturated cis)
0,18g 460g
Cis-flerumettede fettsyrer
(fatty acids, total poly unsaturated cis)
0,059g 460g
C18:2n-6
(fatty acids)
0,059g 460g
C18:3n-3
(fatty acids)
0,0g 460g
C20:3n-3
(fatty acids)
0,0g 50
C20:3n-6
(fatty acids)
0,0g 50
C20:4n-3
(fatty acids)
0,0g 460g
C20:4n-6
(fatty acids)
0,0g 460g
C20:5n-3 (EPA)
(fatty acids)
0,0g 460g
C22:5n-3 (DPA)
(fatty acids)
0,0g 460g
C22:6n-3 (DHA)
(fatty acids)
0,0g 460g
Omega-3
(fatty acids, total cis n-3)
0,0g 460g
Omega-6
(fatty acids, total cis n-6)
0,059g 460g
Kolesterol
(cholesterol)
0,0mg 20
Karbohydrat
(carbohydrate)
57g 460g
Stivelse
(starch, total)
0,0g 10
Mono- og disakkarider
(sugars, total)
39g 460g
Sukker, tilsatt
(sugar, added)
0,0g 20
Kostfiber
(fibre, total dietary)
5,1g 460g
Protein
(protein, total)
2,8g 460g
Salt
(salt)
0,070g 83
Alkohol
(alcohol)
0,0g 20
Vitamin A
(vitamin A; retinol equiv)
1,5RAE 85
Retinol
(retinol (preformed vitamin A))
0,0µg 20
Beta-karoten
(beta-carotene)
18µg 460g
Vitamin D
(vitamin D)
0,0µg 20
Vitamin E
(vitamin E; a-tocoph equiv)
0,10alfa-TE 460g
Tiamin
(thiamin)
0,43mg 460g
Riboflavin
(riboflavin)
0,15mg 460g
Niacin
(niacin, preformed)
1,9mg 460g
Vitamin B6
(vitamin B6, total)
0,066mg 460g
Folat
(folate, total)
14µg 460g
Vitamin B12
(vitamin B12)
0,0µg 20
Vitamin C
(vitamin C (ascorbic acid))
3,5mg 460g
Kalsium
(calcium)
74mg 460g
Jern
(iron, total)
2,8mg 460g
Natrium
(sodium)
28mg 460g
Kalium
(potassium)
630mg 460g
Magnesium
(magnesium)
92mg 460g
Sink
(zinc)
0,10mg 460g
Selen
(selenium)
1,3µg 460g
Kopper
(copper)
0,086mg 460g
Fosfor
(phosphorus)
110mg 460g
Jod
(iodine)
0,0µg 10

Kategorisering

LanguaL klassifisering:

A0143
Fruit or fruit product (US CFR)
A0833
Fruit or fruit product (EUROFIR)
B1695
Tamarind
C0167
Fruit
E0150
Whole, natural shape
F0003
Not heat-treated
G0003
Cooking method not applicable
H0001
Treatment applied not known
J0001
Preservation method not known
K0003
No packing medium used
M0001
Container or wrapping not known
N0001
Food contact surface not known
P0024
Human consumer, no age specification

Referanser

10
Manglende verdi, ukjent innhold.
20
Vurdert verdi.
50
Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
61a
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 17, fett 37, karbohydrat 17, kostfiber 8 og alkohol 29 kJ/g.
61b
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 4, fett 9, karbohydrat 4, kostfiber 2 og alkohol 7 kcal/g.
65
Beregnet som summen av preformert niacin (varierer avhengig av matvaregruppe) og niacinaktivitet fra tryptofan.
83
Beregnet som innholdet av natrium x 2,5 /1000.
85
Beregnet som summen av retinol + 1/12 betakaroten.
460g
U.S. Department of Agriculture, Agricultural Research Service. USDA National Nutrient Database for Standard Reference, versjon 28 (2015). Nutrient Data Laboratory Home Page, http://www.ars.usda.gov/ba/bhnrc/ndl

Søk i matvaretabellen: