Søk i matvaretabellen:

Nashi, asiatisk pære, rå

Alle matvarer » Poteter, grønnsaker, frukt og bær » Frukt og bær » Frukt og bær, rå/fersk

Næringsinnhold

Næringstoff Verdi Ref
Spiselig del
(edible portion)
91% 460g
Vann
(water (moisture))
88g 460g
Kilojoule
(energy, total metabolisable)
170kJ 61a
Kilokalorier
(energy, total metabolisable)
39kcal 61b
Fett
(fat, total (total lipid))
0,23g 460g
Mettede fettsyrer
(fatty acids, total saturated fatty acids)
0,012g 460g
C12:0
(fatty acids)
0,0g 460g
C14:0
(fatty acids)
0,0g 460g
C16:0
(fatty acids)
0,010g 460g
C18:0
(fatty acids)
0,0020g 460g
Trans-umettede fettsyrer
(fatty acids, total trans)
0,0g 20
Cis-enumettede fettsyrer
(fatty acids, total monounsaturated cis)
0,049g 460g
C16:1 sum
(fatty acids)
0,0010g 460g
C18:1 sum
(fatty acids, total monounsaturated cis)
0,047g 460g
Cis-flerumettede fettsyrer
(fatty acids, total poly unsaturated cis)
0,055g 460g
C18:2n-6
(fatty acids)
0,054g 460g
C18:3n-3
(fatty acids)
0,0010g 460g
C20:3n-3
(fatty acids)
0,0g 50
C20:3n-6
(fatty acids)
0,0g 50
C20:4n-3
(fatty acids)
0,0g 460g
C20:4n-6
(fatty acids)
0,0g 460g
C20:5n-3 (EPA)
(fatty acids)
0,0g 460g
C22:5n-3 (DPA)
(fatty acids)
0,0g 460g
C22:6n-3 (DHA)
(fatty acids)
0,0g 460g
Omega-3
(fatty acids, total cis n-3)
0,0010g 460g
Omega-6
(fatty acids, total cis n-6)
0,054g 460g
Kolesterol
(cholesterol)
0,0mg 20
Karbohydrat
(carbohydrate)
7,1g 460g
Stivelse
(starch, total)
0,0g 20
Mono- og disakkarider
(sugars, total)
7,1g 460g
Sukker, tilsatt
(sugar, added)
0,0g 20
Kostfiber
(fibre, total dietary)
3,6g 460g
Protein
(protein, total)
0,50g 460g
Salt
(salt)
0,0g 83
Alkohol
(alcohol)
0,0g 20
Vitamin A
(vitamin A; retinol equiv)
0,0RAE 85
Retinol
(retinol (preformed vitamin A))
0,0µg 20
Beta-karoten
(beta-carotene)
0,0µg 460g
Vitamin D
(vitamin D)
0,0µg 20
Vitamin E
(vitamin E; a-tocoph equiv)
0,12alfa-TE 460g
Tiamin
(thiamin)
0,0090mg 460g
Riboflavin
(riboflavin)
0,010mg 460g
Niacin
(niacin, preformed)
0,22mg 460g
Vitamin B6
(vitamin B6, total)
0,022mg 460g
Folat
(folate, total)
8,0µg 460g
Vitamin B12
(vitamin B12)
0,0µg 20
Vitamin C
(vitamin C (ascorbic acid))
3,8mg 460g
Kalsium
(calcium)
4,0mg 460g
Jern
(iron, total)
0,0mg 460g
Natrium
(sodium)
0,0mg 460g
Kalium
(potassium)
120mg 460g
Magnesium
(magnesium)
8,0mg 460g
Sink
(zinc)
0,020mg 460g
Selen
(selenium)
0,10µg 460g
Kopper
(copper)
0,050mg 460g
Fosfor
(phosphorus)
11mg 460g
Jod
(iodine)
0,0µg 10

Kategorisering

LanguaL klassifisering:

A0143
Fruit or fruit product (US CFR)
A0833
Fruit or fruit product (EUROFIR)
B1523
Sand pear
C0167
Fruit
E0150
Whole, natural shape
F0001
Extent of heat treatment not known
G0001
Cooking method not known
H0001
Treatment applied not known
J0001
Preservation method not known
K0003
No packing medium used
M0001
Container or wrapping not known
N0001
Food contact surface not known
P0024
Human consumer, no age specification

Referanser

10
Manglende verdi, ukjent innhold.
20
Vurdert verdi.
50
Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
61a
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 17, fett 37, karbohydrat 17, kostfiber 8 og alkohol 29 kJ/g.
61b
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 4, fett 9, karbohydrat 4, kostfiber 2 og alkohol 7 kcal/g.
65
Beregnet som summen av preformert niacin (varierer avhengig av matvaregruppe) og niacinaktivitet fra tryptofan.
83
Beregnet som innholdet av natrium x 2,5 /1000.
85
Beregnet som summen av retinol + 1/12 betakaroten.
460g
U.S. Department of Agriculture, Agricultural Research Service. USDA National Nutrient Database for Standard Reference, versjon 28 (2015). Nutrient Data Laboratory Home Page, http://www.ars.usda.gov/ba/bhnrc/ndl

Søk i matvaretabellen: