Søk i matvaretabellen:

Jackfrukt, rå

Alle matvarer » Poteter, grønnsaker, frukt og bær » Frukt og bær » Frukt og bær, rå/fersk

Næringsinnhold

Næringstoff Verdi Ref
Spiselig del
(edible portion)
28% 460g
Vann
(water (moisture))
73g 460g
Kilojoule
(energy, total metabolisable)
410kJ 61a
Kilokalorier
(energy, total metabolisable)
97kcal 61b
Fett
(fat, total (total lipid))
0,64g 460g
Mettede fettsyrer
(fatty acids, total saturated fatty acids)
0,20g 460g
C12:0
(fatty acids)
0,0040g 460g
C14:0
(fatty acids)
0,0040g 460g
C16:0
(fatty acids)
0,13g 460g
C18:0
(fatty acids)
0,011g 460g
Trans-umettede fettsyrer
(fatty acids, total trans)
0,0g 20
Cis-enumettede fettsyrer
(fatty acids, total monounsaturated cis)
0,16g 460g
C16:1 sum
(fatty acids)
0,024g 460g
C18:1 sum
(fatty acids, total monounsaturated cis)
0,13g 460g
Cis-flerumettede fettsyrer
(fatty acids, total poly unsaturated cis)
0,094g 460g
C18:2n-6
(fatty acids)
0,015g 460g
C18:3n-3
(fatty acids)
0,079g 460g
C20:3n-3
(fatty acids)
0,0g 460g
C20:3n-6
(fatty acids)
0,0g 460g
C20:4n-3
(fatty acids)
0,0g 460g
C20:4n-6
(fatty acids)
0,0g 460g
C20:5n-3 (EPA)
(fatty acids)
0,0g 460g
C22:5n-3 (DPA)
(fatty acids)
0,0g 460g
C22:6n-3 (DHA)
(fatty acids)
0,0g 460g
Omega-3
(fatty acids, total cis n-3)
0,079g 460g
Omega-6
(fatty acids, total cis n-6)
0,015g 460g
Kolesterol
(cholesterol)
0,0mg 20
Karbohydrat
(carbohydrate)
20g 80
Stivelse
(starch, total)
1,2g 460g
Mono- og disakkarider
(sugars, total)
19g 460g
Sukker, tilsatt
(sugar, added)
0,0g 20
Kostfiber
(fibre, total dietary)
1,5g 460g
Protein
(protein, total)
1,7g 460g
Salt
(salt)
0,0050g 83
Alkohol
(alcohol)
0,0g 20
Vitamin A
(vitamin A; retinol equiv)
5,1RAE 85
Retinol
(retinol (preformed vitamin A))
0,0µg 20
Beta-karoten
(beta-carotene)
61µg 460g
Vitamin D
(vitamin D)
0,0µg 20
Vitamin E
(vitamin E; a-tocoph equiv)
0,34alfa-TE 460g
Tiamin
(thiamin)
0,11mg 460g
Riboflavin
(riboflavin)
0,055mg 460g
Niacin
(niacin, preformed)
0,92mg 460g
Vitamin B6
(vitamin B6, total)
0,33mg 460g
Folat
(folate, total)
24µg 460g
Vitamin B12
(vitamin B12)
0,0µg 20
Vitamin C
(vitamin C (ascorbic acid))
14mg 460g
Kalsium
(calcium)
24mg 460g
Jern
(iron, total)
0,23mg 460g
Natrium
(sodium)
2,0mg 460g
Kalium
(potassium)
450mg 460g
Magnesium
(magnesium)
29mg 460g
Sink
(zinc)
0,13mg 460g
Selen
(selenium)
0,0µg 10
Kopper
(copper)
0,076mg 460g
Fosfor
(phosphorus)
21mg 460g
Jod
(iodine)
0,0µg 10

Kategorisering

LanguaL klassifisering:

A0143
Fruit or fruit product (US CFR)
A0833
Fruit or fruit product (EUROFIR)
B1545
Jackfruit
C0167
Fruit
E0150
Whole, natural shape
F0003
Not heat-treated
G0003
Cooking method not applicable
H0003
No treatment applied
J0001
Preservation method not known
K0003
No packing medium used
M0001
Container or wrapping not known
N0001
Food contact surface not known
P0024
Human consumer, no age specification

Referanser

10
Manglende verdi, ukjent innhold.
20
Vurdert verdi.
61a
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 17, fett 37, karbohydrat 17, kostfiber 8 og alkohol 29 kJ/g.
61b
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 4, fett 9, karbohydrat 4, kostfiber 2 og alkohol 7 kcal/g.
65
Beregnet som summen av preformert niacin (varierer avhengig av matvaregruppe) og niacinaktivitet fra tryptofan.
80
Beregnet ut fra summering av mono-/disakkarider og stivelse.
83
Beregnet som innholdet av natrium x 2,5 /1000.
85
Beregnet som summen av retinol + 1/12 betakaroten.
460g
U.S. Department of Agriculture, Agricultural Research Service. USDA National Nutrient Database for Standard Reference, versjon 28 (2015). Nutrient Data Laboratory Home Page, http://www.ars.usda.gov/ba/bhnrc/ndl

Søk i matvaretabellen: