Søk i matvaretabellen:

Appelsinskall, rå

Alle matvarer » Poteter, grønnsaker, frukt og bær » Frukt og bær » Produkter av frukt og bær

Næringsinnhold

Næringstoff Verdi Ref
Spiselig del
(edible portion)
100% 0
Vann
(water (moisture))
73g 460g
Kilojoule
(energy, total metabolisable)
360kJ 61a
Kilokalorier
(energy, total metabolisable)
87kcal 61b
Fett
(fat, total (total lipid))
0,20g 460g
Mettede fettsyrer
(fatty acids, total saturated fatty acids)
0,024g 460g
C12:0
(fatty acids)
0,0g 460g
C14:0
(fatty acids)
0,0010g 460g
C16:0
(fatty acids)
0,021g 460g
C18:0
(fatty acids)
0,0010g 460g
Trans-umettede fettsyrer
(fatty acids, total trans)
0,0g 20
Cis-enumettede fettsyrer
(fatty acids, total monounsaturated cis)
0,036g 460g
C16:1 sum
(fatty acids)
0,0050g 460g
C18:1 sum
(fatty acids, total monounsaturated cis)
0,032g 460g
Cis-flerumettede fettsyrer
(fatty acids, total poly unsaturated cis)
0,040g 460g
C18:2n-6
(fatty acids)
0,0g 50
C18:3n-3
(fatty acids)
0,0g 50
C20:3n-3
(fatty acids)
0,0g 50
C20:3n-6
(fatty acids)
0,0g 50
C20:4n-3
(fatty acids)
0,0g 460g
C20:4n-6
(fatty acids)
0,0g 460g
C20:5n-3 (EPA)
(fatty acids)
0,0g 460g
C22:5n-3 (DPA)
(fatty acids)
0,0g 460g
C22:6n-3 (DHA)
(fatty acids)
0,0g 460g
Omega-3
(fatty acids, total cis n-3)
0,0g 50
Omega-6
(fatty acids, total cis n-6)
0,0g 50
Kolesterol
(cholesterol)
0,0mg 20
Karbohydrat
(carbohydrate)
14g 460g
Stivelse
(starch, total)
0,0g 10
Mono- og disakkarider
(sugars, total)
0,0g 10
Sukker, tilsatt
(sugar, added)
0,0g 20
Kostfiber
(fibre, total dietary)
11g 460g
Protein
(protein, total)
1,5g 460g
Salt
(salt)
0,0075g 83
Alkohol
(alcohol)
0,0g 20
Vitamin A
(vitamin A; retinol equiv)
21RAE 460g
Retinol
(retinol (preformed vitamin A))
0,0µg 20
Beta-karoten
(beta-carotene)
250µg 20
Vitamin D
(vitamin D)
0,0µg 20
Vitamin E
(vitamin E; a-tocoph equiv)
0,25alfa-TE 460g
Tiamin
(thiamin)
0,12mg 460g
Riboflavin
(riboflavin)
0,090mg 460g
Niacin
(niacin, preformed)
0,90mg 460g
Vitamin B6
(vitamin B6, total)
0,18mg 460g
Folat
(folate, total)
30µg 460g
Vitamin B12
(vitamin B12)
0,0µg 20
Vitamin C
(vitamin C (ascorbic acid))
140mg 460g
Kalsium
(calcium)
160mg 460g
Jern
(iron, total)
0,80mg 460g
Natrium
(sodium)
3,0mg 460g
Kalium
(potassium)
210mg 460g
Magnesium
(magnesium)
22mg 460g
Sink
(zinc)
0,25mg 460g
Selen
(selenium)
1,0µg 460g
Kopper
(copper)
0,092mg 460g
Fosfor
(phosphorus)
21mg 460g
Jod
(iodine)
0,0µg 10

Kategorisering

LanguaL klassifisering:

A0143
Fruit or fruit product (US CFR)
A0833
Fruit or fruit product (EUROFIR)
B1339
Orange
C0294
Fruit, peel only
E0152
Divided into pieces
F0003
Not heat-treated
G0003
Cooking method not applicable
H0001
Treatment applied not known
J0003
No preservation method used
K0003
No packing medium used
M0001
Container or wrapping not known
N0001
Food contact surface not known
P0024
Human consumer, no age specification

Referanser

0
Vurdert som 100 % spiselig (netto).
10
Manglende verdi, ukjent innhold.
20
Vurdert verdi.
50
Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
61a
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 17, fett 37, karbohydrat 17, kostfiber 8 og alkohol 29 kJ/g.
61b
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 4, fett 9, karbohydrat 4, kostfiber 2 og alkohol 7 kcal/g.
65
Beregnet som summen av preformert niacin (varierer avhengig av matvaregruppe) og niacinaktivitet fra tryptofan.
83
Beregnet som innholdet av natrium x 2,5 /1000.
460g
U.S. Department of Agriculture, Agricultural Research Service. USDA National Nutrient Database for Standard Reference, versjon 28 (2015). Nutrient Data Laboratory Home Page, http://www.ars.usda.gov/ba/bhnrc/ndl

Søk i matvaretabellen: