Søk i matvaretabellen:

Sitronskall

Alle matvarer » Poteter, grønnsaker, frukt og bær » Frukt og bær » Produkter av frukt og bær

Næringsinnhold

Næringstoff Verdi Ref
Spiselig del
(edible portion)
100% 0
Vann
(water (moisture))
82g 460g
Kilojoule
(energy, total metabolisable)
210kJ 61a
Kilokalorier
(energy, total metabolisable)
52kcal 61b
Fett
(fat, total (total lipid))
0,30g 460g
Mettede fettsyrer
(fatty acids, total saturated fatty acids)
0,039g 460g
C12:0
(fatty acids)
0,0g 460g
C14:0
(fatty acids)
0,0010g 460g
C16:0
(fatty acids)
0,035g 460g
C18:0
(fatty acids)
0,0020g 460g
Trans-umettede fettsyrer
(fatty acids, total trans)
0,0g 20
Cis-enumettede fettsyrer
(fatty acids, total monounsaturated cis)
0,011g 460g
C16:1 sum
(fatty acids)
0,0010g 460g
C18:1 sum
(fatty acids, total monounsaturated cis)
0,010g 460g
Cis-flerumettede fettsyrer
(fatty acids, total poly unsaturated cis)
0,089g 460g
C18:2n-6
(fatty acids)
0,063g 460g
C18:3n-3
(fatty acids)
0,026g 460g
C20:3n-3
(fatty acids)
0,0g 20
C20:3n-6
(fatty acids)
0,0g 20
C20:4n-3
(fatty acids)
0,0g 460g
C20:4n-6
(fatty acids)
0,0g 460g
C20:5n-3 (EPA)
(fatty acids)
0,0g 460g
C22:5n-3 (DPA)
(fatty acids)
0,0g 460g
C22:6n-3 (DHA)
(fatty acids)
0,0g 460g
Omega-3
(fatty acids, total cis n-3)
0,026g 460g
Omega-6
(fatty acids, total cis n-6)
0,063g 460g
Kolesterol
(cholesterol)
0,0mg 50
Karbohydrat
(carbohydrate)
5,4g 420c
Stivelse
(starch, total)
0,0g 10
Mono- og disakkarider
(sugars, total)
0,0g 10
Sukker, tilsatt
(sugar, added)
0,0g 20
Kostfiber
(fibre, total dietary)
11g 460g
Protein
(protein, total)
1,5g 460g
Salt
(salt)
0,015g 83
Alkohol
(alcohol)
0,0g 20
Vitamin A
(vitamin A; retinol equiv)
0,58RAE 85
Retinol
(retinol (preformed vitamin A))
0,0µg 460g
Beta-karoten
(beta-carotene)
7,0µg 460g
Vitamin D
(vitamin D)
0,0µg 50
Vitamin E
(vitamin E; a-tocoph equiv)
0,25alfa-TE 460g
Tiamin
(thiamin)
0,060mg 460g
Riboflavin
(riboflavin)
0,080mg 460g
Niacin
(niacin, preformed)
0,40mg 460g
Vitamin B6
(vitamin B6, total)
0,17mg 460g
Folat
(folate, total)
13µg 460g
Vitamin B12
(vitamin B12)
0,0µg 50
Vitamin C
(vitamin C (ascorbic acid))
130mg 460g
Kalsium
(calcium)
130mg 460g
Jern
(iron, total)
0,80mg 460g
Natrium
(sodium)
6,0mg 460g
Kalium
(potassium)
160mg 460g
Magnesium
(magnesium)
15mg 460g
Sink
(zinc)
0,25mg 460g
Selen
(selenium)
0,70µg 460g
Kopper
(copper)
0,092mg 460g
Fosfor
(phosphorus)
12mg 460g
Jod
(iodine)
0,0µg 10

Kategorisering

LanguaL klassifisering:

A0143
Fruit or fruit product (US CFR)
A0833
Fruit or fruit product (EUROFIR)
B1275
Lemon
C0294
Fruit, peel only
E0152
Divided into pieces
F0003
Not heat-treated
G0001
Cooking method not known
H0003
No treatment applied
J0003
No preservation method used
K0003
No packing medium used
M0001
Container or wrapping not known
N0001
Food contact surface not known
P0024
Human consumer, no age specification

Referanser

0
Vurdert som 100 % spiselig (netto).
10
Manglende verdi, ukjent innhold.
20
Vurdert verdi.
50
Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
61a
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 17, fett 37, karbohydrat 17, kostfiber 8 og alkohol 29 kJ/g.
61b
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 4, fett 9, karbohydrat 4, kostfiber 2 og alkohol 7 kcal/g.
65
Beregnet som summen av preformert niacin (varierer avhengig av matvaregruppe) og niacinaktivitet fra tryptofan.
83
Beregnet som innholdet av natrium x 2,5 /1000.
85
Beregnet som summen av retinol + 1/12 betakaroten.
420c
Fødevareinstituttet. Fødevaredatabanken, Frida versjon 1. (2015). Nettversjon, http://frida.fooddata.dk
460g
U.S. Department of Agriculture, Agricultural Research Service. USDA National Nutrient Database for Standard Reference, versjon 28 (2015). Nutrient Data Laboratory Home Page, http://www.ars.usda.gov/ba/bhnrc/ndl

Søk i matvaretabellen: