Søk i matvaretabellen:

Papaya, tørket

Alle matvarer » Poteter, grønnsaker, frukt og bær » Frukt og bær » Produkter av frukt og bær

Næringsinnhold

Næringstoff Verdi Ref
Spiselig del
(edible portion)
100% 0
Vann
(water (moisture))
30g 400f
Kilojoule
(energy, total metabolisable)
1100kJ 61a
Kilokalorier
(energy, total metabolisable)
260kcal 61b
Fett
(fat, total (total lipid))
0,60g 400f
Mettede fettsyrer
(fatty acids, total saturated fatty acids)
0,15g 400f
C12:0
(fatty acids)
0,0g 400f
C14:0
(fatty acids)
0,0g 400f
C16:0
(fatty acids)
0,11g 400f
C18:0
(fatty acids)
0,0g 400f
Trans-umettede fettsyrer
(fatty acids, total trans)
0,0g 20
Cis-enumettede fettsyrer
(fatty acids, total monounsaturated cis)
0,15g 400f
C16:1 sum
(fatty acids)
0,060g 400f
C18:1 sum
(fatty acids, total monounsaturated cis)
0,060g 400f
Cis-flerumettede fettsyrer
(fatty acids, total poly unsaturated cis)
0,15g 400f
C18:2n-6
(fatty acids)
0,0g 400f
C18:3n-3
(fatty acids)
0,11g 400f
C20:3n-3
(fatty acids)
0,0g 10
C20:3n-6
(fatty acids)
0,0g 10
C20:4n-3
(fatty acids)
0,0g 400f
C20:4n-6
(fatty acids)
0,0g 400f
C20:5n-3 (EPA)
(fatty acids)
0,0g 400f
C22:5n-3 (DPA)
(fatty acids)
0,0g 400f
C22:6n-3 (DHA)
(fatty acids)
0,0g 400f
Omega-3
(fatty acids, total cis n-3)
0,11g 400f
Omega-6
(fatty acids, total cis n-6)
0,0g 400f
Kolesterol
(cholesterol)
0,0mg 50
Karbohydrat
(carbohydrate)
58g 400f
Stivelse
(starch, total)
0,0g 10
Mono- og disakkarider
(sugars, total)
52g 400f
Sukker, tilsatt
(sugar, added)
0,0g 10
Kostfiber
(fibre, total dietary)
5,0g 400f
Protein
(protein, total)
3,4g 400f
Salt
(salt)
0,043g 83
Alkohol
(alcohol)
0,0g 20
Vitamin A
(vitamin A; retinol equiv)
570RAE 85
Retinol
(retinol (preformed vitamin A))
0,0µg 400f
Beta-karoten
(beta-carotene)
6800µg 400f
Vitamin D
(vitamin D)
0,0µg 50
Vitamin E
(vitamin E; a-tocoph equiv)
0,50alfa-TE 400f
Tiamin
(thiamin)
0,18mg 400f
Riboflavin
(riboflavin)
0,17mg 400f
Niacin
(niacin, preformed)
1,4mg 400f
Vitamin B6
(vitamin B6, total)
0,11mg 400f
Folat
(folate, total)
3,0µg 400f
Vitamin B12
(vitamin B12)
0,0µg 50
Vitamin C
(vitamin C (ascorbic acid))
220mg 400f
Kalsium
(calcium)
140mg 400f
Jern
(iron, total)
0,60mg 400f
Natrium
(sodium)
17mg 400f
Kalium
(potassium)
1400mg 400f
Magnesium
(magnesium)
56mg 400f
Sink
(zinc)
0,40mg 400f
Selen
(selenium)
1,0µg 400f
Kopper
(copper)
0,0mg 10
Fosfor
(phosphorus)
28mg 400f
Jod
(iodine)
0,10µg 325

Kategorisering

LanguaL klassifisering:

A0143
Fruit or fruit product (US CFR)
A0834
Processed fruit product (EUROFIR)
B1249
Papaya
C0229
Fruit, peel removed, core, pit or seed removed
E0122
Divided or disintegrated
F0001
Extent of heat treatment not known
G0003
Cooking method not applicable
H0138
Water removed
J0116
Dehydrated or dried
K0003
No packing medium used
M0001
Container or wrapping not known
N0001
Food contact surface not known
P0024
Human consumer, no age specification

Referanser

0
Vurdert som 100 % spiselig (netto).
10
Manglende verdi, ukjent innhold.
20
Vurdert verdi.
50
Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
61a
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 17, fett 37, karbohydrat 17, kostfiber 8 og alkohol 29 kJ/g.
61b
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 4, fett 9, karbohydrat 4, kostfiber 2 og alkohol 7 kcal/g.
65
Beregnet som summen av preformert niacin (varierer avhengig av matvaregruppe) og niacinaktivitet fra tryptofan.
83
Beregnet som innholdet av natrium x 2,5 /1000.
85
Beregnet som summen av retinol + 1/12 betakaroten.
325
Universitetet i Oslo (2018). Jodprosjekt 2017-2018.
400f
Livsmedelsverket. Livsmedelsdatabas, versjon 2016.02.17. Nettversjon, http://www7.slv.se/SokNaringsinnehall

Søk i matvaretabellen: