Søk i matvaretabellen:

Tindved, havtorn, rå

Alle matvarer » Poteter, grønnsaker, frukt og bær » Frukt og bær » Frukt og bær, rå/fersk

Næringsinnhold

Næringstoff Verdi Ref
Spiselig del
(edible portion)
0,0% 10
Vann
(water (moisture))
83g 400f
Kilojoule
(energy, total metabolisable)
350kJ 61a
Kilokalorier
(energy, total metabolisable)
85kcal 61b
Fett
(fat, total (total lipid))
5,0g 400f
Mettede fettsyrer
(fatty acids, total saturated fatty acids)
1,1g 400f
C12:0
(fatty acids)
0,0g 400f
C14:0
(fatty acids)
0,0g 400f
C16:0
(fatty acids)
1,0g 400f
C18:0
(fatty acids)
0,060g 400f
Trans-umettede fettsyrer
(fatty acids, total trans)
0,0g 10
Cis-enumettede fettsyrer
(fatty acids, total monounsaturated cis)
2,0g 400f
C16:1 sum
(fatty acids)
0,99g 400f
C18:1 sum
(fatty acids, total monounsaturated cis)
1,0g 400f
Cis-flerumettede fettsyrer
(fatty acids, total poly unsaturated cis)
0,92g 400f
C18:2n-6
(fatty acids)
0,58g 400f
C18:3n-3
(fatty acids)
0,33g 400f
C20:3n-3
(fatty acids)
0,0g 20
C20:3n-6
(fatty acids)
0,0g 20
C20:4n-3
(fatty acids)
0,0g 400f
C20:4n-6
(fatty acids)
0,0g 400f
C20:5n-3 (EPA)
(fatty acids)
0,0g 400f
C22:5n-3 (DPA)
(fatty acids)
0,0g 400f
C22:6n-3 (DHA)
(fatty acids)
0,0g 400f
Omega-3
(fatty acids, total cis n-3)
0,33g 400f
Omega-6
(fatty acids, total cis n-6)
0,58g 400f
Kolesterol
(cholesterol)
0,0mg 20
Karbohydrat
(carbohydrate)
6,3g 400f
Stivelse
(starch, total)
0,0g 10
Mono- og disakkarider
(sugars, total)
6,2g 400f
Sukker, tilsatt
(sugar, added)
0,0g 20
Kostfiber
(fibre, total dietary)
6,0g 400f
Protein
(protein, total)
0,70g 400f
Salt
(salt)
0,010g 83
Alkohol
(alcohol)
0,0g 20
Vitamin A
(vitamin A; retinol equiv)
72RAE 85
Retinol
(retinol (preformed vitamin A))
0,0µg 400f
Beta-karoten
(beta-carotene)
860µg 400f
Vitamin D
(vitamin D)
0,0µg 400f
Vitamin E
(vitamin E; a-tocoph equiv)
3,1alfa-TE 400f
Tiamin
(thiamin)
0,030mg 400f
Riboflavin
(riboflavin)
0,21mg 400f
Niacin
(niacin, preformed)
0,26mg 400f
Vitamin B6
(vitamin B6, total)
0,11mg 400f
Folat
(folate, total)
24µg 400f
Vitamin B12
(vitamin B12)
0,0µg 20
Vitamin C
(vitamin C (ascorbic acid))
130mg 400f
Kalsium
(calcium)
10mg 400f
Jern
(iron, total)
0,70mg 400f
Natrium
(sodium)
4,0mg 400f
Kalium
(potassium)
40mg 400f
Magnesium
(magnesium)
10mg 400f
Sink
(zinc)
0,30mg 400f
Selen
(selenium)
0,0µg 400f
Kopper
(copper)
0,0mg 10
Fosfor
(phosphorus)
12mg 400f
Jod
(iodine)
1,5µg 325

Kategorisering

LanguaL klassifisering:

A0143
Fruit or fruit product (US CFR)
A0833
Fruit or fruit product (EUROFIR)
B2748
Sea buckthorn
C0140
Fruit, peel present, core, pit or seed present
E0150
Whole, natural shape
F0003
Not heat-treated
G0003
Cooking method not applicable
H0003
No treatment applied
J0001
Preservation method not known
K0003
No packing medium used
M0001
Container or wrapping not known
N0001
Food contact surface not known
P0024
Human consumer, no age specification

Referanser

10
Manglende verdi, ukjent innhold.
20
Vurdert verdi.
61a
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 17, fett 37, karbohydrat 17, kostfiber 8 og alkohol 29 kJ/g.
61b
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 4, fett 9, karbohydrat 4, kostfiber 2 og alkohol 7 kcal/g.
65
Beregnet som summen av preformert niacin (varierer avhengig av matvaregruppe) og niacinaktivitet fra tryptofan.
83
Beregnet som innholdet av natrium x 2,5 /1000.
85
Beregnet som summen av retinol + 1/12 betakaroten.
325
Universitetet i Oslo (2018). Jodprosjekt 2017-2018.
400f
Livsmedelsverket. Livsmedelsdatabas, versjon 2016.02.17. Nettversjon, http://www7.slv.se/SokNaringsinnehall

Søk i matvaretabellen: