Søk i matvaretabellen:

Kokebanan, melbanan, plantain, rå

Alle matvarer » Poteter, grønnsaker, frukt og bær » Frukt og bær » Frukt og bær, rå/fersk

Næringsinnhold

Næringstoff Verdi Ref
Spiselig del
(edible portion)
65% 460g
Vann
(water (moisture))
65g 460g
Kilojoule
(energy, total metabolisable)
560kJ 61a
Kilokalorier
(energy, total metabolisable)
130kcal 61b
Fett
(fat, total (total lipid))
0,37g 460g
Mettede fettsyrer
(fatty acids, total saturated fatty acids)
0,14g 460g
C12:0
(fatty acids)
0,0020g 460g
C14:0
(fatty acids)
0,0020g 460g
C16:0
(fatty acids)
0,096g 460g
C18:0
(fatty acids)
0,0050g 460g
Trans-umettede fettsyrer
(fatty acids, total trans)
0,0g 20
Cis-enumettede fettsyrer
(fatty acids, total monounsaturated cis)
0,032g 460g
C16:1 sum
(fatty acids)
0,0090g 460g
C18:1 sum
(fatty acids, total monounsaturated cis)
0,021g 460g
Cis-flerumettede fettsyrer
(fatty acids, total poly unsaturated cis)
0,069g 460g
C18:2n-6
(fatty acids)
0,043g 460g
C18:3n-3
(fatty acids)
0,025g 460g
C20:3n-3
(fatty acids)
0,0g 20
C20:3n-6
(fatty acids)
0,0g 20
C20:4n-3
(fatty acids)
0,0g 460g
C20:4n-6
(fatty acids)
0,0g 460g
C20:5n-3 (EPA)
(fatty acids)
0,0g 460g
C22:5n-3 (DPA)
(fatty acids)
0,0g 460g
C22:6n-3 (DHA)
(fatty acids)
0,0g 460g
Omega-3
(fatty acids, total cis n-3)
0,025g 460g
Omega-6
(fatty acids, total cis n-6)
0,043g 460g
Kolesterol
(cholesterol)
0,0mg 20
Karbohydrat
(carbohydrate)
30g 420c
Stivelse
(starch, total)
0,0g 10
Mono- og disakkarider
(sugars, total)
15g 460g
Sukker, tilsatt
(sugar, added)
0,0g 20
Kostfiber
(fibre, total dietary)
2,3g 460g
Protein
(protein, total)
1,3g 460g
Salt
(salt)
0,010g 83
Alkohol
(alcohol)
0,0g 20
Vitamin A
(vitamin A; retinol equiv)
38RAE 85
Retinol
(retinol (preformed vitamin A))
0,0µg 460g
Beta-karoten
(beta-carotene)
460µg 460g
Vitamin D
(vitamin D)
0,0µg 50
Vitamin E
(vitamin E; a-tocoph equiv)
0,14alfa-TE 460g
Tiamin
(thiamin)
0,052mg 460g
Riboflavin
(riboflavin)
0,054mg 460g
Niacin
(niacin, preformed)
0,69mg 460g
Vitamin B6
(vitamin B6, total)
0,30mg 460g
Folat
(folate, total)
22µg 460g
Vitamin B12
(vitamin B12)
0,0µg 50
Vitamin C
(vitamin C (ascorbic acid))
18mg 460g
Kalsium
(calcium)
3,0mg 460g
Jern
(iron, total)
0,60mg 460g
Natrium
(sodium)
4,0mg 460g
Kalium
(potassium)
500mg 460g
Magnesium
(magnesium)
37mg 460g
Sink
(zinc)
0,14mg 460g
Selen
(selenium)
1,5µg 460g
Kopper
(copper)
0,081mg 460g
Fosfor
(phosphorus)
34mg 460g
Jod
(iodine)
0,0µg 10

Kategorisering

LanguaL klassifisering:

A0143
Fruit or fruit product (US CFR)
A0833
Fruit or fruit product (EUROFIR)
B1439
Plantain (musa)
C0138
Fruit, peel removed
E0150
Whole, natural shape
F0003
Not heat-treated
G0003
Cooking method not applicable
H0003
No treatment applied
J0001
Preservation method not known
K0003
No packing medium used
M0001
Container or wrapping not known
N0001
Food contact surface not known
P0024
Human consumer, no age specification

Referanser

10
Manglende verdi, ukjent innhold.
20
Vurdert verdi.
50
Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
61a
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 17, fett 37, karbohydrat 17, kostfiber 8 og alkohol 29 kJ/g.
61b
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 4, fett 9, karbohydrat 4, kostfiber 2 og alkohol 7 kcal/g.
65
Beregnet som summen av preformert niacin (varierer avhengig av matvaregruppe) og niacinaktivitet fra tryptofan.
83
Beregnet som innholdet av natrium x 2,5 /1000.
85
Beregnet som summen av retinol + 1/12 betakaroten.
420c
Fødevareinstituttet. Fødevaredatabanken, Frida versjon 1. (2015). Nettversjon, http://frida.fooddata.dk
460g
U.S. Department of Agriculture, Agricultural Research Service. USDA National Nutrient Database for Standard Reference, versjon 28 (2015). Nutrient Data Laboratory Home Page, http://www.ars.usda.gov/ba/bhnrc/ndl

Søk i matvaretabellen: