< Tilbake til oversikten

Kyllinggryte

#1

Gerd sa for siden:

Kyllinggryte

4 kyllingfileer i passe stor biter
150g bacon i biter
3-4 fersk sjampinjong i skiver
ca 200g brokkoli i småbuketter
1\2 løk
1\2 paprika (hvilke farge du ønsker eller blanding)
1 boks cf (eller sæterrømme)
1-1,5 dl fløte
1toppet ts curry paste (eller mer viss du vil ha den sterkere) (curry paste)
1 kylling-buljong terning
Smak til med salt og grovkvernet pepper

Stek kyllingbitene i smør til de har fått litt farge. Has over i en stor kjele.
Stek baconet i smør til det er sprøtt, has i kjelen.
Stek grønnsakene i smør og has i kjelen.’

Tilsett resten og kok opp. La småkoke i 10-15 minutter.

Serveres gjerne med osteknekkis eller en god salat.

[img]http://forum.lavkarbo.no/picture.php?pictureid=2317&amp;albumid=130&amp;dl=1280326793&amp;thumb=1[/img]


#2

Tunrida sa for siden:

Nå blei jeg faktisk sulten, og det har jeg ikke vært på noen dager.. :p Det så fantastisk godt ut! :sikle:


#3

Gerd sa for siden:

Det var alldelesen nydelig :D Både i går og i dag ;)


#4

tora trollmor sa for siden:

Dette så godt ut ja:) Tror jeg må prøve denne oppskrifta


#5

oNora sa for siden:

Dette blir dagens middag her i heimen, det så utrolig godt ut :p

Takk for at du deler oppskrifter :)


#6

Karbosara sa for siden:

:sikle: prøve snart!


#7

Tone L sa for siden:

Mmmm..... henger meg på middagen jeg også! Og de andre oppskriftene er skrevet ut og skal prøves!:):)


#8

BlirFjong sa for siden:

Fordi jeg ikke helt kan dette med buljong... hiver du den bare rett oppi eller løser du den opp i vann?


#9

oNora sa for siden:

Jeg hiver den bare oppi når det koker opp.


#10

Gerd sa for siden:

Hiver den rett oppi :D


#11

BlirFjong sa for siden:

Hihi takk søtnoser! ;)

Da skal jeg prøve å lage denne til uka! :D


#12

BlirFjong sa for siden:

Har prøvd denne nå! Kjempegod :D
Tror den blir et fast middagsinnslag hos oss utover høsten :)


#13

streber sa for siden:

Blir nok denne til middagsgjester torsdag- men hva er curry paste??:o



#15

streber sa for siden:

Thank u! :)


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.