< Tilbake til oversikten

God form med torsk

#1

kamp sa for siden:

[CENTER][CENTER]Kamp's Fiskeform[/CENTER]
[/CENTER]
[CENTER][CENTER]½ løk[/CENTER]
[/CENTER]
[CENTER][CENTER]½ rød paprika[/CENTER]
[/CENTER]
[CENTER][CENTER]½ grønn paprika[/CENTER]
[/CENTER]
[CENTER][CENTER]½ gul paprika[/CENTER]
[/CENTER]
[CENTER][CENTER]2 dl creme fraiche[/CENTER]
[/CENTER]
[CENTER][CENTER]3 ss søt chili saus[/CENTER]
[/CENTER]
[CENTER][CENTER]½ ts ingefær, malt[/CENTER]
[/CENTER]
[CENTER][CENTER]2 ts økologisk grønnsaks buljong[/CENTER]
[/CENTER]
[CENTER][CENTER]1 dl vann[/CENTER]
[/CENTER]
[CENTER][CENTER]400g torske blokk[/CENTER]
[/CENTER]
[CENTER][CENTER]4 strimler bacon[/CENTER]
[/CENTER]
[CENTER][CENTER]Kutt bacon i mindre biter[/CENTER]
[/CENTER]
[CENTER][CENTER]Kutt opp løk og strimle paprika[/CENTER]
[/CENTER]
[CENTER][CENTER]Kutt fisken i 2*2 cm biter[/CENTER]
[/CENTER]
[CENTER][CENTER]Stek bacon raskt i pannen og ta til siden[/CENTER]
[/CENTER]
[CENTER][CENTER]Hiv oppi løk og paprika, la det surre i 1-2 minutter[/CENTER]
[/CENTER]
[CENTER][CENTER]Tilsett creme fraiche, buljong, ingefær, vann og søt chili saus[/CENTER]
[/CENTER]
[CENTER][CENTER]La det putre i 5 minutter[/CENTER]
[/CENTER]
[CENTER][CENTER]Tilsett fisken og skru ned temperaturen slik at det fisken trekker og ikke koker.[/CENTER]
[/CENTER]
[CENTER][CENTER]La stå i 5-10 minutter (til fisken er ferdig)
Legg oppi bacon rett før servering
[/CENTER]
[/CENTER]
[CENTER][CENTER]Smak til med salt og pepper.

Det smakte vist nydelig sa dem som kunne spise :)

[/CENTER]
[/CENTER]


#2

Karolinee sa for siden:

nam:D dinna må eg prøve en dag:)


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.